Aurora Guerrero

"Ajudar al fet que l'infant augmenti la consciència del seu propi cos, de les seves sensacions i sentiments i de tota la realitat que estigui vivint és fonamental per al seu ple desenvolupament."

Gestalt per a nens i adolescents

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

Sóc mestra d'Educació Primària i Pedagogia terapèutica amb trenta anys de dedicació. M'encanta el món dels infants i gaudeixo amb la meva feina.
Després de diverses formacions en creixement personal vaig tenir l'oportunitat de formar-me com a terapeuta Gestalt infantil i adolescent i titulació superior universitària en Mindfulness i gestió de les emocions. Al principi , amb la intenció de procurar-me més eines per a la meva tasca diària a l'escola, més tard, vaig sentir la necessitat d'aplicar els meus coneixements i les tècniques "gestàltiques" per acompanyar a nens/es i adolescents de manera individual.
El principal objectiu en la teràpia Gestalt infantil és aconseguir el benestar del nen i de la nena i un desenvolupament fluid, així com millorar la responsabilitat i la consciència de si mateix/a i de les conseqüències de les seves accions.
Els infants comencen a conèixer-se i prendre consciència de la seva capacitat per a la resolució de conflictes i gestió emocional.
En el procés terapèutic, la família, sobretot els pares, tenen un lloc preferent perquè puguin acompanyar i donar suport al seu fill, tant com adonar-se d'aquelles accions en la relació que no estan funcionant i els estan generant insatisfacció.
Cada família és única i especial, i el procés terapèutic és tan únic i especial com cada infant.

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

1/3

TESTIMONIS

Sóc mare de dos nens, i portem fent teràpia Gestalt amb Aurora ja fa uns mesos. Primer agrair Aurora per ser tan propera i amorosa amb els nens. És una persona màgica! Té molta mà, i des del primer moment he notat canvis en els nens; han guanyat autoestima, se senten valents a dir NO a situacions que no volen, van perdent la por. El meu fill va patir assetjament escolar a l'escola i puc dir que ara el meu fill és capaç de plantar cara als nens que volen passar la línia. Van diferenciant les coses i tot és gràcies a Aurora, que ens ha donat eines per treballar-ho a casa i el canvi ha estat notable! Ho recomano al 100% a l'Aurora! El meu lema seria "posa una Aurora a la teva vida". Gràcies, Aurora de tot cor!

                                                                                                       - Pilar -

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be