Emma Canals Parellada

Tot i que l’ànima viu eternament, l’experiència en la vida és caduca, i no hi ha temps per gastar-la malvivint i patint.  L’autoconeixement et permet trobar la coherència interior amb més facilitat i entendre que no podem esperar que la vida s’alineï de la manera que necessitem, sinó que som nosaltres els que ens hem d’espavilar a trobar la manera de sentir-nos i fluir el millor possible en ella.

Kinesiología Emocional

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

Soc diplomada en Ciències Empresarials, i he estat empresària i emprenedora una bona part de la meva vida professional. Els primers 20 anys de la meva vida laboral els vaig dedicar a la gestió d’empreses, a la seva comptabilitat, i la gestió de la qualitat dels processos, fins que fa uns 10 anys enrere vaig entrar en un procés personal a causa d’una depressió encoberta, que ni jo mateixa sabia que tenia. Gràcies a la Naturopatia, un canvi de dieta  i a diferents teràpies alternatives, vaig poder superar l’apatia que m’impedia llevar-me cada matí. Una vegada recuperada, i encuriosida pel tomb que acabava de donar la meva vida, als 40 anys vaig decidir estudiar Naturopatia, Malaltia Emocional, Kinesiologia emocional, Taoisme i PNL

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

"Una bona eina i espai de creixement personal, on he après i m'he dotat d'eines per tal d'afrontar els moments difícils de la vida per mi mateix, aprofitant-los com una oportunitat d'autosuperació i evolució personal.
M'ha agradat el paper que ha tingut la terapèuta, que va guiant i conduint les sessions perquè siguis tu mateix el qui acaba aconseguint entendre la situacio de forma global".

 - Nil V. - 

“Hi ha hagut un abans i un després molt gran des de que vaig iniciar les sessions amb l’Emma. No tinc paraules per agrair el canvi que he fet a nivell d’autoconeixement, despertar de consciència, pau, amor propi i cap els demés, que he fet gràcies al seu acompanyament. L’Emma es de les millors professionals amb qui he tractat amb una gran capacitat per arribar on calgui arribar i generar canvis cap a millor a tota aquella persona que vulgui expandir les seves capacitats i consciència en elles mateixes i els seu entorn.
Infinites gràcies Emma per ser com ets i per ajudar-me en el meu camí”

 - Elena C. - 

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be