Esther Amorós

"La vida és un harmoniós equilibri on la coherència amb un mateix és bàsica perquè així sigui. Tenir cura de nosaltres mateixos; del nostre cos, de la nostra ment, per connectar amb el que som i poder donar al món la nostra millor versió."

Drenatge Limfàtic

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

Sóc una persona curiosa, encara que des de sempre m'havien interessat els temes relacionats amb la salut i la biologia humana, la vida em va portar a estudiar la carrera enginyeria tècnica química, que em va aportar estructura i més tard una base per altres coneixements que m'han apassionat.
Quan vaig ser mare l'interès per la salut, la cura i el benestar va ressorgir amb més força, l'alimentació es va posicionar prenent molta més importància, a partir d'aquí van venir un degoteig de formacions per anar ampliant els meus coneixements. He estudiat Naturopatia, Reflexologia podal, Flors de Bach, Quiromassatge, Aromateràpia, Drenatge Limfàtic Manual (m.Vodder), Reiki, Gotes de pluja (amb olis essencials), Tapping i el Biomagnetisme, totes les tècniques es complementen molt bé entre elles.
La meva proposta és acompanyar a persones que se sentin congestionades física o mentalment, donant eines al cos perquè restableixi el seu propi equilibri natural. Partint del DRENATGE LIMFÀTIC per alliberar-nos del que el nostre cos ja no necessita, he anomenat el que faig com a "Teràpia d'alliberament" on combino el DLM amb el biomagnetisme i els olis essencials.

GALERÍA MULTIMEDIA

1/10

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

  • Instagram

TESTIMONIS

Sóc la Paqui i tinc 52 anys des de fa temps porto una càrrega personal i emocional que ha provocat la situació que visc actualment, tinc HTA, atacs d'angoixa. En les sessions amb l'Esther i la combinació dels imans i el tapping de seguida noto molta relaxació, molta pau i tranquilitat. Amb els olis sento millor els ánims.

Sortint de la sessió és una passada com em baixa la tensió i encara estem amb el tractament per controlar i erradicar-ho. En general molt millor, més energía i alegría, positivitat.          Moltes gràcies, Esther Amorós.

                                                                                                                -  Paqui -
 

Tinc setze anys. Em vaig lesionar el peu patinant amb l'skate, em vaig donar un cop molt fort a la planta del peu, m'he lesionat moltes vegades, però mai m'havia lesionat de la forma que ho vaig sentir que ho vaig fer aquest cop, és a dir el peu doblegat per la meitat.

Tenia tot el peu esquerre inflat com una pilota, em feia molt mal i no podia recolzar gens de pes sobre d'aquest, en aquell moment em sentia molt frustrat i desmotivat, ja que no podia fer res i semblava que anava per un termini de temps molt llarg de recuperació i hauria de perdre el curs d'esports que cursava.

Per solucionar-ho vaig practicar Taiping i diverses sessions DLM a part del tractament diari amb imans terapèutics, al cap de cinc dies ja tenia el peu gairebé normal, ja no tenia gairebé inflamació i ja podia recolzar pes sobre el peu. A la setmana em sentia molt bé tot i que no estava recuperat del tot, però no pensava ni de broma estar com estava al cap d'una setmana de lesionar-me.

Jo crec que si no m'hagués aplicat totes les tècniques i remeis els quals vaig utilitzar no estaria en aquell estat tan bo ni somiant-ho.

                                                                       Gràcies, Esther Amorós, estic molt bé.

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be