Eva Tarrés

El contacte és una necessitat vital que té l'ésser humà per viure i sobreviure. Des del primer minut de vida, el primer que necessitem és el contacte amb la nostra mare o pare, per sentir-nos protegits.
Viure la vida amb contacte, és viure una vida plena emocionalment, equilibrada psíquicament i relaxada físicament.

Quiromassatge

PREU SESSIÓ

35 euros

Consulta els descomptes per a socis

De petita, la meva mare em feia massatges per anar a dormir, em feia sentir molt bé, reconfortada, relaxada, recordo sentir amor, protecció., possiblement per això, sempre m'ha agradat poder tractar amb la gent, des d'aquest lloc, ajudar-los i acompanyar-los, mitjançant el contacte.
Tot i que la meva carrera professional es va iniciar com a Tècnic en riscos laborals, vaig decidir estudiar quiromassatge i reflexologia podal, per poder fer, el que feia la meva mare amb mi.....

GALERÍA MULTIMEDIA

Quiromassatge per Eva Tarrés
Quiromassatge per Eva Tarrés

Quiromassatge per Eva Tarrés
Quiromassatge per Eva Tarrés

1/6

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

El treball de l'Eva es profund i minuciós, on busca al màxim els detalls del cos, surts amb una sensació al cos d'un treball immillorable, sentint-te acompanyada i acollida en tot moment.

La meva experiència amb l'Eva a estat genial, per la part física he aconseguit que es relaxés la musculatura traient el mal estar que crea la tensió. I per la part emocional m'ha fet pensar més en la importància de cuidar-me a mi mateixa fet que m'ha ajudat moltíssim en molts aspectes de la meva vida.