Eva Tarrés

El contacte és una necessitat vital que té l'ésser humà per viure i sobreviure. Des del primer minut de vida, el primer que necessitem és el contacte amb la nostra mare o pare, per sentir-nos protegits.
Viure la vida amb contacte, és viure una vida plena emocionalment, equilibrada psíquicament i relaxada físicament.

Quiromassatge

PREU SESSIÓ

35 euros

Consulta els descomptes per a socis

De petita, la meva mare em feia massatges per anar a dormir, em feia sentir molt bé, reconfortada, relaxada, recordo sentir amor, protecció., possiblement per això, sempre m'ha agradat poder tractar amb la gent, des d'aquest lloc, ajudar-los i acompanyar-los, mitjançant el contacte.
Tot i que la meva carrera professional es va iniciar com a Tècnic en riscos laborals, vaig decidir estudiar quiromassatge i reflexologia podal, per poder fer, el que feia la meva mare amb mi.....

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

El treball de l'Eva es profund i minuciós, on busca al màxim els detalls del cos, surts amb una sensació al cos d'un treball immillorable, sentint-te acompanyada i acollida en tot moment.

La meva experiència amb l'Eva a estat genial, per la part física he aconseguit que es relaxés la musculatura traient el mal estar que crea la tensió. I per la part emocional m'ha fet pensar més en la importància de cuidar-me a mi mateixa fet que m'ha ajudat moltíssim en molts aspectes de la meva vida.

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be