sáb., 29 de maio | ASSOCIACIÓ ESPAI SACRA

CONNECTA AMB LA TEVA CAPACITAT CANALITZADORA. Curs

Connecta amb la capacitat innata de poder sentir més enllà dels sentits, el que comunament és anomenat com el nostre sisè sentit, instint o intuïció. PREU: 285€ els 3 móduls Descompte especial per a socis. Aforament limitat per ordre d'inscripcions

Horari i ubicació

10:00, 29 de maio – 18:00
ASSOCIACIÓ ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, Terrassa, España

Sobre l'esdeveniment

CONNECTA AMB LA TEVA CAPACITAT CANALITZADORA

Objectiu de el curs:

Totes les persones tenim l'habilitat de connectar, percebre i rebre informació més enllà de la realitat tangible a la qual estem acostumats. L'objectiu del curs és connectar amb la capacitat innata de poder sentir més enllà dels sentits, el que comunament és anomenat com el nostre sisè sentit, instint o intuïció.

A mes de la retrobada amb aquesta connexió, un altre dels objectius de el curs és que puguis llegir i interpretar aquest sentir.

Descripció de el curs:

Aquesta formació es realitza de forma presencial - online perquè puguis aprofundir en la connexió que ja està en tu per expandir-la i potenciar-la.

Durant el curs es practicaran eines per connectar amb la teva capacitat canalitzadora i la connexió amb l'energia Universal.

* El curs afegeix la canalització de la teva foto quàntica, que consisteix en conèixer l'estat de "salut" en el qual es troba la teva ànima en aquest moment de la teva vida. Aquesta canalització t'ajudarà a connectar amb la teva essència, saber en què has aprofundir, què has de millorar, si hi ha ancoratges o energies que et parasiten, què has o pots fer per recuperar l'energia vital completa de la teva ànima, etc.

A més el curs inclou un dossier i un kit d'eines per poder fer les teves pràctiques.

Dates i horàris:

Horari de 10 a 18h amb dues hores de descans al mig.

📍Dates: 29 Maig, 19 Juny i 17 de Juliol

Preu: 95 Euros cada módul, 285€ el curs complet.

Cal fer una reserva prèvia abans del dia 10 de Maig per reservar plaça al curs.

A càrrec de:

Tània Nieves, Coaching espiritual i Teràpia quàntica

Fanny, Canalitzadora i teràpia quàntica

 

Compartir aquest esdeveniment

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be