Ivet Martínez

"Prendre consciència, és la clau per transformar la realitat"
Reconèixer i assentir d'allà on venim ens brinda a poder explorar noves maneres de fer, seguir mirant i avançant cap a la mateixa vida.

Teràpia Sistèmica Individual

PREU SESSIÓ

45 euros

Consulta els descomptes per a socis

Sóc educadora infantil, treballo en una escola bressol des de fa divuit anys. M'agrada i gaudeixo amb la feina que faig. I cada dia aprenc alguna cosa dels infants, les criatures són uns grans mestres per nosaltres.

Fa set anys vaig fer un taller de Pedagogia Sistèmica a l'escola i aquí va ser on em vaig encuriosir pel treball Sistèmic.
Vaig descobrir que la en la meva feina com a docent la Sistèmica és una eina que em permetia comprendre contextos que abans ni imaginava. I que quan l'aplicava a l'aula veia que causava benestar tant als alumnes com a les famílies.

En acabat vaig començar tot un procés de treball personal i d'autoconeixement, i després d'haver assistit a un taller breu de Constel·lacions vaig fer la formació.
Aquesta nova mirada va canviar la meva manera de posicionar-me en tots els àmbits de la meva vida.

El que em mou, és transmetre aquesta mirada i acompanyar a les persones en els seus processos de vida, buscant conjuntament un orde i un benestar.

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

1/4