Susana Roldán

"Troba a la teva alimentació la vitalitat i estabilitat que necessites per gestionar la teva vida..."

Alimentació Conscient

PREU SESSIÓ

Primera visita 75 euros

Seguiment      55 euros

Registres Akhàsics

PREU SESSIÓ

 60 euros

M'he format com a Tècnic superior en Dietètica i he estat treballant com a dietista a la cuina d'un hospital durant més de deu anys.

Des de sempre he tingut un gran interès per temes relacionats amb les teràpies naturals, l'autoconeixement i el sentit de la vida. El que m'ha portat a formar-me en Reiki, Sistema Floral del Dr. Bach, Registres Akàshics i alimentació energètica, com a Consultora Macrobiòtica, entre d'altres, sempre en constant recerca de mi mateixa i el desig d'ajudar a altres persones.....

Consulta els descomptes per a socis

GALERÍA MULTIMEDIA

Macrobiotica
Macrobiotica

Macrobiotica
Macrobiotica

1/4

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

El meu problema abans de la consulta era que anava 4 vegades al dia al lavabo, a la que menjava qualsevol cosa ho havia d’expulsar, trobava que no era saludable ni normal, em passava tot el contrari que a gran part de la meva família.

Un cop feta la Consulta amb la Susana, em va donar unes pautes i sobretot em va dir quins eren els aliments que m’afectaven i d’altres dels que tampoc devia  abusar.

Vaig fer cas de les recomanacions de la cuina macrobiòtica, com: fer en un plat equilibrat, sense excessos, amb la justa mesura d’aliments i de qualitat, menjar asseguda, tranquil·la i mastegant, vaig afegir alguns aliments que no consumia...

Un cop vaig posar en marxa tot això la veritat es que he millorat molt, ja no es tan constant  el fet d’anar al lavabo i tinc la sensació de  que el que menjo em nodreix i paeixo els aliments.

Com a conseqüència, el meu dia a dia ja no em crea inconvenients ni ansietat.

Estic molt satisfeta de la consulta per que nomes amb aquestes pautes he millorat molt, i estic segura que si continuo fent altres canvis que em va recomanar  milloraria molt mes, però això ja depèn de mi.

                                                                                 - Meritxell, 44 anys -

Vaig conèixer la macrobiòtica a través de la Susana. Al meu entendre, al principi pot semblar complicat ja que per a mi havia aliments totalment desconeguts, però ella t’assessora i t’indica on poder adquirir aquests aliments. A les dues setmanes d’iniciar la dieta macrobiòtica puc dir que em sentia molt bé amb mi mateixa tan física com psicològicament.

                                                                                  - Samara, 31 anys -