Susana Roldán

“Quan un individu connecta amb la seva coherència i sent pau a dins s’instal.la també la serenor, el respecte per un mateix i pels altres, i sobretot l’agraïment i la solidaritat…”

Alimentació Conscient

PREU SESSIÓ

Primera visita 90 euros

Seguiment      60 euros

Consulta els descomptes per a socis

M'he format com a Tècnic superior en Dietètica i he estat treballant com a dietista a la cuina d'un hospital durant més de deu anys.

Des de sempre he tingut un gran interès per temes relacionats amb les teràpies naturals, l'autoconeixement i el sentit de la vida. El que m'ha portat a formar-me en Reiki, Sistema Floral del Dr. Bach, Registres Akàshics i alimentació energètica, com a Consultora Macrobiòtica, entre d'altres, sempre en constant recerca de mi mateixa i el desig d'ajudar a altres persones.....

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

El meu problema abans de la consulta era que anava 4 vegades al dia al lavabo, a la que menjava qualsevol cosa ho havia d’expulsar, trobava que no era saludable ni normal, em passava tot el contrari que a gran part de la meva família.

Un cop feta la Consulta amb la Susana, em va donar unes pautes i sobretot em va dir quins eren els aliments que m’afectaven i d’altres dels que tampoc devia  abusar.

Vaig fer cas de les recomanacions de la cuina macrobiòtica, com: fer en un plat equilibrat, sense excessos, amb la justa mesura d’aliments i de qualitat, menjar asseguda, tranquil·la i mastegant, vaig afegir alguns aliments que no consumia...

Un cop vaig posar en marxa tot això la veritat es que he millorat molt, ja no es tan constant  el fet d’anar al lavabo i tinc la sensació de  que el que menjo em nodreix i paeixo els aliments.

Com a conseqüència, el meu dia a dia ja no em crea inconvenients ni ansietat.

Estic molt satisfeta de la consulta per que nomes amb aquestes pautes he millorat molt, i estic segura que si continuo fent altres canvis que em va recomanar  milloraria molt mes, però això ja depèn de mi.

                                                                                 - Meritxell, 44 anys -

Vaig conèixer la macrobiòtica a través de la Susana. Al meu entendre, al principi pot semblar complicat ja que per a mi havia aliments totalment desconeguts, però ella t’assessora i t’indica on poder adquirir aquests aliments. A les dues setmanes d’iniciar la dieta macrobiòtica puc dir que em sentia molt bé amb mi mateixa tan física com psicològicament.

                                                                                  - Samara, 31 anys -

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be