Tamir i Jayani

La vida és el millor que pot ser quan estem amb l’ànima forta. Amb la curació xamànica la persona es beneficiarà del sistema de curació més provat a través dels temps que unifica ment, cos i esperit per a alleugerar el dolor i el sofriment i estar amb l’anima forta. 

WhatsApp Image 2020-12-14 at 20.55.56.jp

Curació Xamànica

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

'Tamir' Jordi Satorra. 
Fa 15 anys que vaig començar a treballar aquest format de curació xamànica com a practicant de core-xamanisme (xamanisme transcultural). Sóc Certificat Bronze en entrenament avançat en core-xamanisme i Consultor Xamànic Certificat per la Fundació d'Estudis Xamànics (The Foundation for Shamanic Studies™).   De la qual sóc també docent guest-fasculty de la seva Facultat y representant a Espanya. 
També format amb pràctica en d'Alineament Energètic, Fogo Sagrat. Coaching Transformacional certificat per People Tech Solutions i Institut Gestalt de Barcelona, Màster coach en Cos i Moviment per Newfield Network Xile. Format en bioenergètica i en constel·lacions familiars. Instructor de meditacions Actives d'Osho. Músic percussionista de prestigi internacional i pedagog de la música. Director àrea de percussió del Màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona. Formador integrant del programa Coaching Energètic d'Improving Network,Espanya. Col·laborador del programa de coaching avançat Cos i Moviment per Newfield Network, Xile. Membre del ‘Drum Circle Facilitators Guilt’.


'Jayani' Aina Molina. 
També practicant de curació xamànica de fa 10 anys en core-xamanisme (xamanisme transcultural), Certificat Bronze en entrenament avançat en core-xamanisme i Consultora Xamànica Certificada per la Fundació d'Estudis Xamànics (The Foundation for Shama-nic Studies™) Practicant d'Alineament Energètic, Fogo Sagrat. Formada en Bioenergètica i Constel·lacions Familiars. Amant de les meditacions actives i les danses per a l'èxtasi. Diplomada en Belles arts. Formada en 'Disseny per a la sostenibilitat' a la Universitat Gaia Education de Findhorn. Vinculada al Vedanta Advaita a través dels ensenyaments del Mestre Mooji. Formadora integrant del programa de Coaching Energètic, d' Improving Network, Espanya.
Formadora integrant del Programa per a dones de coaching corporal: 'Liderazgo Femenino', amb promocions a Catalunya i resta d'Espanya, Xile, Perú, Argentina i Paraguai.

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

1/6

TESTIMONIS

He experimentat sessions de xamanisme en vàries ocasions, i la sessió que vaig tenir amb en Tamir i la Jayani va ser impressionant. 
Van crear només amb la seva presència un espai de "cova sagrada" on l'escolta des del cor i les paraules sàvies plenes d'experiència em van fer sentir segura i tranquila en tot moment.
La música era el camí, que ells, amb els cants i els instruments em guiaven endins d'un agradable viatge d'autoexploració i sanació.
Podía veure el patiment i la "ferida interna" del meu ésser d'una manera serena. 
Vaig establir un vincle molt profund amb una part de mi que estava perduda, em va envoltar l'emoció de sentir el meu cos físic i la meva ànima per fi, completes, integrades, alliberades. I això només amb la primera sessió.
Sento un agraïment profund per la sanació rebuda. El xamanisme que ofereixen en Tamir i la Jayani et fan connectar amb l'alegria de viure, amb la saviesa dels esperits, amb la protecció dels animals de poder i amb el poder curatiu de la música primordial.”

“Per davant vull destacar la vostre qualitat humana. Tenia una por que em limitava i baixava l’autoestima. Posar-me en les vostres mans, Tamir i Jayani, m’ha ajudat a fomentar el coratge i fer front a aquesta por al sentir-me tan ben acompanyat per vosaltres. Això m’està permetent avançar gradualment vers les meves necessitats i anhels personals. I, alhora, està fent créixer la confiança en mi mateix.


Des del cor, gratitud a tots dos.”