Tamir i Jayani

La vida és el millor que pot ser quan estem amb l’ànima forta. Amb la curació xamànica la persona es beneficiarà del sistema de curació més provat a través dels temps que unifica ment, cos i esperit per a alleugerar el dolor i el sofriment i estar amb l’anima forta. 

Curació Xamànica

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

'Tamir' Jordi Satorra. 
Fa 15 anys que vaig començar a treballar aquest format de curació xamànica com a practicant de core-xamanisme (xamanisme transcultural). Sóc Certificat Bronze en entrenament avançat en core-xamanisme i Consultor Xamànic Certificat per la Fundació d'Estudis Xamànics (The Foundation for Shamanic Studies™).   De la qual sóc també docent guest-fasculty de la seva Facultat y representant a Espanya. 
També format amb pràctica en d'Alineament Energètic, Fogo Sagrat. Coaching Transformacional certificat per People Tech Solutions i Institut Gestalt de Barcelona, Màster coach en Cos i Moviment per Newfield Network Xile. Format en bioenergètica i en constel·lacions familiars. Instructor de meditacions Actives d'Osho. Músic percussionista de prestigi internacional i pedagog de la música. Director àrea de percussió del Màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona. Formador integrant del programa Coaching Energètic d'Improving Network,Espanya. Col·laborador del programa de coaching avançat Cos i Moviment per Newfield Network, Xile. Membre del ‘Drum Circle Facilitators Guilt’.


'Jayani' Aina Molina. 
També practicant de curació xamànica de fa 10 anys en core-xamanisme (xamanisme transcultural), Certificat Bronze en entrenament avançat en core-xamanisme i Consultora Xamànica Certificada per la Fundació d'Estudis Xamànics (The Foundation for Shama-nic Studies™) Practicant d'Alineament Energètic, Fogo Sagrat. Formada en Bioenergètica i Constel·lacions Familiars. Amant de les meditacions actives i les danses per a l'èxtasi. Diplomada en Belles arts. Formada en 'Disseny per a la sostenibilitat' a la Universitat Gaia Education de Findhorn. Vinculada al Vedanta Advaita a través dels ensenyaments del Mestre Mooji. Formadora integrant del programa de Coaching Energètic, d' Improving Network, Espanya.
Formadora integrant del Programa per a dones de coaching corporal: 'Liderazgo Femenino', amb promocions a Catalunya i resta d'Espanya, Xile, Perú, Argentina i Paraguai.

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

1/6

TESTIMONIS

He experimentat sessions de xamanisme en vàries ocasions, i la sessió que vaig tenir amb en Tamir i la Jayani va ser impressionant. 
Van crear només amb la seva presència un espai de "cova sagrada" on l'escolta des del cor i les paraules sàvies plenes d'experiència em van fer sentir segura i tranquila en tot moment.
La música era el camí, que ells, amb els cants i els instruments em guiaven endins d'un agradable viatge d'autoexploració i sanació.
Podía veure el patiment i la "ferida interna" del meu ésser d'una manera serena. 
Vaig establir un vincle molt profund amb una part de mi que estava perduda, em va envoltar l'emoció de sentir el meu cos físic i la meva ànima per fi, completes, integrades, alliberades. I això només amb la primera sessió.
Sento un agraïment profund per la sanació rebuda. El xamanisme que ofereixen en Tamir i la Jayani et fan connectar amb l'alegria de viure, amb la saviesa dels esperits, amb la protecció dels animals de poder i amb el poder curatiu de la música primordial.”

“Per davant vull destacar la vostre qualitat humana. Tenia una por que em limitava i baixava l’autoestima. Posar-me en les vostres mans, Tamir i Jayani, m’ha ajudat a fomentar el coratge i fer front a aquesta por al sentir-me tan ben acompanyat per vosaltres. Això m’està permetent avançar gradualment vers les meves necessitats i anhels personals. I, alhora, està fent créixer la confiança en mi mateix.


Des del cor, gratitud a tots dos.”

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be