Tania Nieves

“Connectar amb la teva ànima amb l’ajuda de l’Energia de la Font, et recorda i et retroba amb qui ets, ple de sentit, calma i harmonia..."

Acompanyament Emocional

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

Els meus primers estudis van començar en el món de les ciències, concretament en la branca de les Ciències Químiques. Des de petita la curiositat per saber d'on venim i què fem en aquesta vida m'han acompanyat. Així que el món científic ha estat molt important en el meu creixement.
Cap a l'adolescència vaig començar a patir diversos episodis d'ansietat, els quals van continuar durant els primers anys de la meva segona dècada de vida. A vint-i-tres anys vaig decidir posar-me en mans d'un especialista emocional per entendre tot allò que em passava. Aquella experiència va ser un gran punt d'inflexió i on vaig començar a cultivar la meva gran passió, estudiar i entendre tot allò que estigui relacionat amb les emocions i l'espiritualitat.
Quan vaig ser mare, aquesta passió va tenir una major presència i sentit en la meva vida. Actualment sóc Coach ACC, certificada per la ICF. Formadora en Coaching. Practitioner en PNL, Terapeuta Quàntica i Homeòpata.

GALERÍA MULTIMEDIA

1/3

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS


Tania es una maravillosa profesional. Atenta, amable, con una capacidad mágica de conectar y de hacerte reflexionar y conectar con uno mismo. Sabe encontrar tu esencia y potenciarla. Durante todo el tiempo que he estado con ella he sentido una gran evolución personal y todo a través de la cantidad de recursos que utiliza. Ha sido una suerte tenerla cerca porque ha hecho que pueda encontrare y escucharme a mí misma.

 

                                                                                                                       - Laura C. -


Fa dos mesos que faig sessions quinzenals de canalització amb la Tania i en aquest breu espai de temps ja puc afirmar plenament que hi ha un abans i un després per a mi. Li estaré eternament agraïda per haver-me obert aquest canal i tots els canvis que això comporta. Gràcies, Tania!!

 

                                                                                                                     - Nuria T. -

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be