Tania Nieves

“Connectar amb la teva ànima amb l’ajuda de l’Energia de la Font, et recorda i et retroba amb qui ets, ple de sentit, calma i harmonia..."

Foto1.jpeg

Acompanyament Emocional

PREU SESSIÓ

50 euros

Consulta els descomptes per a socis

Els meus primers estudis van començar en el món de les ciències, concretament en la branca de les Ciències Químiques. Des de petita la curiositat per saber d'on venim i què fem en aquesta vida m'han acompanyat. Així que el món científic ha estat molt important en el meu creixement.
Cap a l'adolescència vaig començar a patir diversos episodis d'ansietat, els quals van continuar durant els primers anys de la meva segona dècada de vida. A vint-i-tres anys vaig decidir posar-me en mans d'un especialista emocional per entendre tot allò que em passava. Aquella experiència va ser un gran punt d'inflexió i on vaig començar a cultivar la meva gran passió, estudiar i entendre tot allò que estigui relacionat amb les emocions i l'espiritualitat.
Quan vaig ser mare, aquesta passió va tenir una major presència i sentit en la meva vida. Actualment sóc Coach ACC, certificada per la ICF. Formadora en Coaching. Practitioner en PNL, Terapeuta Quàntica i Homeòpata.

GALERÍA MULTIMEDIA

1/3

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS


Tania es una maravillosa profesional. Atenta, amable, con una capacidad mágica de conectar y de hacerte reflexionar y conectar con uno mismo. Sabe encontrar tu esencia y potenciarla. Durante todo el tiempo que he estado con ella he sentido una gran evolución personal y todo a través de la cantidad de recursos que utiliza. Ha sido una suerte tenerla cerca porque ha hecho que pueda encontrare y escucharme a mí misma.

 

                                                                                                                       - Laura C. -


Fa dos mesos que faig sessions quinzenals de canalització amb la Tania i en aquest breu espai de temps ja puc afirmar plenament que hi ha un abans i un després per a mi. Li estaré eternament agraïda per haver-me obert aquest canal i tots els canvis que això comporta. Gràcies, Tania!!

 

                                                                                                                     - Nuria T. -