Àrea Terapèutica

Tractar a una persona no és veure tan sols el que tenim davant, és identificar que està succeint en l'àmbit emocional, físic, mental i energètic, es tracta d'una aproximació a totes i cadascuna d'aquestes parts, comprendre el seu procés i acompanyar a la persona
Entenem aquesta proposta com a atenció holística. I per això tots els terapeutes d'Espai Sacra coneixen el treball de la resta de components de l'àrea.
Des d'Espai Sacra, oferim aquesta visió holística, amb més de 25 professionals, especialitzats en diferents disciplines, professionals contrastats i amb una àmplia experiència.

També volem destacar de forma especial, la tasca desenvolupada a l'atenció social, destinant part de la nostra activitat a l'atenció a persones sense recursos. Posant al servei de l'àrea social d'Espai Sacra, tots els nostres terapeutes.

Si vols fer SESSIONS TERAPÈUTIQUES ONLINE, contacta amb nosaltres i t'informarem

Teràpies Manuals

Les Teràpies Manuals o Teràpies de Manipulació són un conjunt de teràpies que es basen en la manipulació manual articular i de teixits tous, amb el propòsit d'alleujar dolor, reduir inflamacions, eliminar contractures musculars, incrementar l'amplitud de moviment, facilitar el moviment, etc. i en definitiva, per restablir la salut.

Abasta un rang molt divers de tècniques i enfocaments.

DRENATGE LIMFÀTIC
ESTÈTICA HOLÍSTICA
MASSATGE ABYANGA
Teràpies Psico emocionals

Les Teràpies Psico-Emocionals són teràpies que es basen en l'estudi de l'activitat mental i conducta o comportament humà. Aquestes teràpies normalment exploren conceptes com la percepció, l'atenció, la motivació, les emocions, el funcionament del cervell, la intel·ligència, la personalitat, les relacions personals, la consciència i l'inconscient.

COACHING CO-ACTIU
Teràpies Energètiques

Les Teràpies Energètiques i Vibracionals són les tècniques de curació basades en el concepte que cos, ment i esperit han de treballar holísticament, és a dir, totes juntes, per mantenir la salut. En la majoria dels casos la malaltia comença en la ment, o en el nivell més profund de l'esperit, per la qual cosa allí és on hauria de començar també la curació.

Teràpies per Maternitat-Fertilitat-Criança

Aquelles teràpies on l'eix principal és el tractament de manera especial a cura de la dona i al procés de la maternitat en totes les seves fases. Des de la concepció fins al postpart.

Altres teràpies

Altres teràpies complementen la nostra proposta d'aquest espai terapèutic

WhatsApp Image 2021-01-18 at 12.11.34.jp

Marta Vidal

 

Coneix els nostre equip terapèutic de referència

WhatsApp Image 2020-05-12 at 19.57.08.jp

Joan Ribalta

Foto Eva Tarrés.jpg

Eva Tarrés

espai-sacra-mia-moments-photo-080.jpg

Esther Amorós

Foto Israel 2.jpeg

Israel Valera

Foto Joan Carles.jpg

Joan Carles Colet

Aurora Guerrero

Ivet Martínez