Àrea Terapèutica

Tractar a una persona no és veure tan sols el que tenim davant, és identificar que està succeint en l'àmbit emocional, físic, mental i energètic, es tracta d'una aproximació a totes i cadascuna d'aquestes parts, comprendre el seu procés i acompanyar a la persona
Entenem aquesta proposta com a atenció holística. I per això tots els terapeutes d'Espai Sacra coneixen el treball de la resta de components de l'àrea.
Des d'Espai Sacra, oferim aquesta visió holística, amb més de 25 professionals, especialitzats en diferents disciplines, professionals contrastats i amb una àmplia experiència.

També volem destacar de forma especial, la tasca desenvolupada a l'atenció social, destinant part de la nostra activitat a l'atenció a persones sense recursos. Posant al servei de l'àrea social d'Espai Sacra, tots els nostres terapeutes.

Si vols fer SESSIONS TERAPÈUTIQUES ONLINE, contacta amb nosaltres i t'informarem

Teràpies Manuals

Les Teràpies Manuals o Teràpies de Manipulació són un conjunt de teràpies que es basen en la manipulació manual articular i de teixits tous, amb el propòsit d'alleujar dolor, reduir inflamacions, eliminar contractures musculars, incrementar l'amplitud de moviment, facilitar el moviment, etc. i en definitiva, per restablir la salut.

Abasta un rang molt divers de tècniques i enfocaments.

Teràpies Psico emocionals

Les Teràpies Psico-Emocionals són teràpies que es basen en l'estudi de l'activitat mental i conducta o comportament humà. Aquestes teràpies normalment exploren conceptes com la percepció, l'atenció, la motivació, les emocions, el funcionament del cervell, la intel·ligència, la personalitat, les relacions personals, la consciència i l'inconscient.

Teràpies Energètiques

Les Teràpies Energètiques i Vibracionals són les tècniques de curació basades en el concepte que cos, ment i esperit han de treballar holísticament, és a dir, totes juntes, per mantenir la salut. En la majoria dels casos la malaltia comença en la ment, o en el nivell més profund de l'esperit, per la qual cosa allí és on hauria de començar també la curació.

Teràpies per Maternitat-Fertilitat-Criança

Aquelles teràpies on l'eix principal és el tractament de manera especial a cura de la dona i al procés de la maternitat en totes les seves fases. Des de la concepció fins al postpart.

Altres teràpies

Altres teràpies complementen la nostra proposta d'aquest espai terapèutic

 

Coneix els nostre equip terapèutic de referència

WhatsApp Image 2020-05-12 at 19.57.08.jp

Joan Ribalta

WhatsApp Image 2020-11-27 at 12.35.08.jp

Eva Tarrés

espai-sacra-mia-moments-photo-080.jpg

Esther Amorós

Israel Valera

Joan Carles Colet

Marta Vidal

WhatsApp Image 2020-12-12 at 20.42.29.jp

Susana Roldán

Copia de Foto Meritxell Benaiges.jpg

Meritxell Benaiges

WhatsApp Image 2020-12-14 at 20.55.56.jp

Tamir i Jayani

Carme Aguilar

...... més col·laboradors de l'àrea terapèutica

MATILDE LÓPEZ

IRUNE QUEVEDO

MAICA FERNÁNDEZ

ALBA JOSA

MONTSE SALLÉS

RAMÓN SOLÉ

CLAUDIA CLAVEL

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be