Meritxell Benaiges

Durant el moment de la vida on has posat la intenció conscient per a concebre, gestar, parir o criar un nadó, és vital poder connectar amb el teu PODER PERSONAL, a través de la CONFIANÇA en tu mateixa, desenvolupant la teva INTUÏCIÓ, utilitzant els RECURSOS que a tu t'ajuden.

Doula

PREU SESSIÓ

 a consultar

Consulta els descomptes per a socis

Em dic Meritxell, sóc mare, doula, guardiana de la placenta, professora de ioga per la dona, per la fertilitat, per embarassades i per mares amb nadons. Estic acabant la formació com a partera holística independent, i com a terapeuta corporal. Sóc membre de la Red de Apoyo Postnatal, formada en educació viva i en criança natural i conscient.
Apassionada per la màgia que envolta el sagrat femení, la maternitat, pel major i més poderós acte d'amor, que és parir i néixer, i per acompanyar aquest procés de vincle i creixement al llarg de la vida d'un ésser.....

GALERÍA MULTIMEDIA

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

La Meritxell em va acompanyar des dels darrers preparatius per al part fins que em vaig recuperar.
Va ser la meva sòcia durant tot aquest viatge, em va omplir de bones energies i de molta il·lusió.
Té un gran coneixement holístic i espiritual, i també va saber guiar la meva parella sobre com es podia unir a mi durant el part. Té una presència molt agradable, gentilesa i molta tendresa.
Després del naixement, em va donar bons consells que recordo fins al dia d'avui (i em guardo per al proper embaràs).
Moltes gràcies, Meritxell per acompanyar-me en aquest viatge que sempre recordaré

                                                                                                                 - Gal -

"La Txell va ser la meva doula durant el meu embaràs i part. Amb ella em vaig sentir escoltada, recolzada en tot moment i acompanyada amb la seva presència sàvia, tranquil·la, atenta i dolça, sempre a punt per donar-me informació, suport emocional i remeis de tota mena. En el moment del part va saber col·locar-se ràpidament al seu lloc, va ser un gran suport, diligent i resolutiva, i a la vegada oferint en tot moment la seva cura i amor."

                                                                                                                 - Mariona -

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be