Meritxell Benaiges

Durant el moment de la vida on has posat la intenció conscient per a concebre, gestar, parir o criar un nadó, és vital poder connectar amb el teu PODER PERSONAL, a través de la CONFIANÇA en tu mateixa, desenvolupant la teva INTUÏCIÓ, utilitzant els RECURSOS que a tu t'ajuden.

Doula

PREU SESSIÓ

 a consultar

Consulta els descomptes per a socis

Em dic Meritxell, sóc mare, doula, guardiana de la placenta, professora de ioga per la dona, per la fertilitat, per embarassades i per mares amb nadons. Estic acabant la formació com a partera holística independent, i com a terapeuta corporal. Sóc membre de la Red de Apoyo Postnatal, formada en educació viva i en criança natural i conscient.
Apassionada per la màgia que envolta el sagrat femení, la maternitat, pel major i més poderós acte d'amor, que és parir i néixer, i per acompanyar aquest procés de vincle i creixement al llarg de la vida d'un ésser.....

GALERÍA MULTIMEDIA

Doula
Doula

Doula
Doula

1/4

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

La Meritxell em va acompanyar des dels darrers preparatius per al part fins que em vaig recuperar.
Va ser la meva sòcia durant tot aquest viatge, em va omplir de bones energies i de molta il·lusió.
Té un gran coneixement holístic i espiritual, i també va saber guiar la meva parella sobre com es podia unir a mi durant el part. Té una presència molt agradable, gentilesa i molta tendresa.
Després del naixement, em va donar bons consells que recordo fins al dia d'avui (i em guardo per al proper embaràs).
Moltes gràcies, Meritxell per acompanyar-me en aquest viatge que sempre recordaré

                                                                                                                 - Gal -

"La Txell va ser la meva doula durant el meu embaràs i part. Amb ella em vaig sentir escoltada, recolzada en tot moment i acompanyada amb la seva presència sàvia, tranquil·la, atenta i dolça, sempre a punt per donar-me informació, suport emocional i remeis de tota mena. En el moment del part va saber col·locar-se ràpidament al seu lloc, va ser un gran suport, diligent i resolutiva, i a la vegada oferint en tot moment la seva cura i amor."

                                                                                                                 - Mariona -