Yasmin Mesado

"Quan connectem els missatges del cos i les emocions amb un equilibri energètic, trobem un camí personal clar cap a la sanació. El cos i les emocions ens expliquen quan esdevé alguna cosa important que prendre consciència o resoldre, sobretot quan necessitem un canvi per continuar avançant. 

Massatge Desbloqueig Emocional

PREU SESSIÓ

45 euros

Consulta els descomptes per a socis

El meu nom és Yasmin Mesado. Lleó ascendent Balança.
El fet de néixer altament sensible, em va fer créixer amb molt d'amor a la vida i en sentir amb molta intensitat. Això va contraure dubtes, preguntes respecte a la vida i l'ésser, i també molts problemes pel que fa al com viure en aquesta societat, en aquest món. Vaig començar a estudiar de manera autodidàctica, fins que durant l'adolescència vaig començar amb formacions per tal de trobar el meu propi benestar físic, equilibri emocional i control energètic.
Sóc formada com a Mestra de Reiki Usui – Reiki Tibetà – Reiki de les fades d'Avalon.
Terapeuta de consciència Menstrual.
Reflexòloga podal.
Canalitzadora.
Mestra de Pèndol i Pèndol Hebreu.
Sacerdotessa Celta per a cerimònies i celebracions.
Drenatge Limfàtic.
Massatge Ayurveda.
Massatge infantil Shantala i per embarassades.
Tècnica TIR (Teràpia Regenadora Integrativa)
Sonoteràpia

GALERÍA MULTIMEDIA

1/1

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

TESTIMONIS

"Vaig començar les sessions amb la Yasmin per dolors d'esquena constants, irregularitats menstruals, i força ansietat social. Durant els mesos d'acompanyament i de les sessions personalitzades he pogut entendre els missatges amagats del meu cos, he après a estimar i tenir millor higiene menstrual per a viure el cicle amb apoderament, amor i control, i ara comprenc que els avisos d'ansietat són deguts a una necessitat d'equilibrar-me energèticament degut a l'alta sensibilitat que tinc. Em sento més segura i equilibrada emocionalment, i reconec que moltes vegades que torno a consulta és més per plaer que per necessitat.
                                                                                                                                - Iris A. -

"Durant el meu primer embaràs rebre diversos massatges conscients com els que vaig rebre, va ser meravellós, patia dolors físics i em costava connectar amb el nadó i en dues sessions vaig sentir-me molt millor en tots dos aspectes. I ara que arriba el segon, gràcies als massatges gaudeixo de l'embaràs sense malestars i amb la tècnica de moxa hem pogut donar la volta a la petita que venia en podàlica! Moltes gràcies!"

                                                                                                                             - Anna G. -

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be