sáb., 17 de abr. | ESPAI SACRA

CURS DE REIKI. Nivell I. Formació

Dirigit a aquelles persones que estiguin obertes a aprendre a canalitzar l'energia reiki i estiguin disposades a obrir el seu canal a l'autosanació i/o la sanació d'altres. PREU: 120€ Descompte especial per a socis
Registration is Closed

Horari i ubicació

10:00, 17 de abr. – 14:00, 18 de abr.
ESPAI SACRA, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'esdeveniment

Curs presencial d`iniciació Reiki Usui nivell I

Reiki és l'energia vital universal, una força que flueix a través de tots els éssers vius. Tots naixem amb aquesta energia que ens connecta al cel i la terra, la qual podem transmetre a través de les nostres mans com a mètode curatiu.

No cal experiència prèvia o habilitat especial per poder aprendre-ho.

El curs de reiki consta de 3 nivells principals i un 4t nivell o Mestratge per a aquells que vulguin iniciar a altres en el camí Reiki.

A cada nivell reps una iniciació i amb la pràctica et converteixes en un canal més ampli a través del qual pot fluir més energia curativa.

En aquest primer nivell, es fa una primera iniciació o sintonització per connectar de forma conscient amb l'energia vital universal.

La iniciació del primer nivell t'obre a experimentar les energies subtils i desconegudes que romanen inconscients. D'aquesta manera, s'allibera energia estancada i comença un procés de desintoxicació.

El primer nivell està enfocat principalment cap al autotractament.

Abans de poder "curar" a altres hem de començar amb nosaltres mateixos. L'energia reiki és energia d'amor, i primer hem d'aprendre a estimar-nos a nosaltres mateixos per poder estimar als altres.

L'amor és l'energia que sana.

Les tècniques apreses en el primer nivell són completes.

Si et sents atret per aquest mètode de autoconsciència i sanació pots aprofundir en el següent Curs de Reiki Usui nivell II.

Dissabte 17 de Abril de 10:00 – 14:00 i de 16:00 – 20:00

Diumenge 18 de Abril de 10:00 – 14:00h

INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL DIA 10 D'ABRIL

PREU: 120€

RESERVA DE 50€ per formalitzar la inscripció

Facilitadora: Rosa López

Mestra Reiki, terapeuta de Shiatsu i kinesiologia emocional.

Registration is Closed

Compartir aquest esdeveniment

COMENTARIS SOBRE ESPAI SACRA

Tel.:     93 171 81 87

        648 25 43 88

info@espaisacra.com

C/ de la Independència, 95   

08225 Terrassa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Horari d'informació

de dilluns a divendres:

de 10.00 a 13.30

de 16.30 a 20.00

Contingut protegit per © Copyright by ESPAI SACRA

Josep M. B.

Un lloc excel·lent per a guarir-se, créixer o descobrir-se. Bones instal·lacions i atenció a cada persona segons les seves necessitats o interessos. Molt recomanable.

Carles G.P.

Tracte amable, espai molt agradable i molt bons professionals com a mínim els que jo he tractat, totalment recomanable ....❤

Joan R. V.

Fantástico ambiente, me he sentido muy cómodo, totalmente recomendable por la cantidad de actividades que ofrecen en todos los horarios.

Anna V.J.

Un lloc molt acollidor , bons professionals i un espai on et sents molt cuida't❤

Jordi F.

Un equip molt amè, proper, bones persones, respectuosos, costa avuí en dia trobar....
Content de estar amb vosaltres.
Jordi Fontanet

Emma C.

El que més m'agrada d'Espai Sacra i que fa que m'hi senti moooolt còmode és l'inmens RESPECTE PEL PROCÉS DE CADASCÚ, sempre totalment net de judicis i d'expectatives. Aquesta virtut que jo atribueixo tan al personal que hi treballa com les persones que en gaudeixen, fa que et puguis desenvolupar al teu ritme i fluir lliurement, sent tu mateix i com si estiguesis a casa teva. Gràcies Espai Sacra per ser-hi!❤

Anna E.

Moltes gràcies a tot l'equip de Espai Sacra per haver-nos permès seguir fent classe durant el confinament. I també perquè ara continuareu fent-ne on-line. Diu molt de vosaltres que escolteu la nostra veu. Cada dia us supereu! ❤

Hugo M. L.

Un espai molt agradable on m hi trobo molt be